Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BGE-n vagy a legtöbb egyetemen...

BGE-n vagy a legtöbb egyetemen min jegyzeteltek?

Figyelt kérdés
Elsősorban a BGE-s diákokhoz szól a kérdés mert oda szeretnék menni, de a többi egyetemen is hasonló gondolom. Mi a legjobb mód/legszokványosabb? Laptob/tablett/füzet?(A kérjük el felsőévesektől választ mellékelve:D)

2019. ápr. 21. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Füzet. Nálunk általában a füzet a leggyakoribb. Nem kell sokat jegyzetelnünk, mert szinte minden fent van a portálon. Csak azokra van gondunk, amit az előadó maga tesz hozzá, saját ötletet mondjuk.

De van amikor hirtelen mondanak valami fontosat (dátumok, határidők stb), akkor nincs idő elővenni táskából a füzetet, és akkor csak telefon jegyzetbe írjuk a dolgokat. Ha felírnak táblára valami hasznosat, akkor azt meg lefotózzuk. De ez csak akkor van amikor nem épp elméletes az óra.

2019. ápr. 21. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Én anno laptopon jegyzeteltem, az én jegyzeteimből tanult, sőt puskázott mindenki. Vakon gépelek, strukturáltan írok, gyakorlatilag mindent leírtam, amiket a tanár mondott.
2019. ápr. 21. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk (BCE) általában előre feltöltik a diákat, így azt szoktuk csinálni, hogy kinyomtatjuk az előző napon őket, egy A/4-es lapon 4 dia, így egy papírra 8 dia elfér. A jegyzetek mehetnek a lapok szélére.

Ha ilyen variáció nincs, akkor füzetbe jegyzetelek, laptopot csak akkor használok, ha nagyon feszült a tempó és pörgetik a diákat, mint állat.

2019. ápr. 22. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!