Egyetemen mivel jegyzeteltek? Notebook? Tablet? Okosteló? Toll-Füzet?
toll-füzet páros
Nálunk is csak nagyon ritkán látok laptopon jegyzetelőket, de szerintem kar/szak függő. Pedagógiai képzési területen keveseket látsz, de mondjuk egy informatikai karon már annál inkább. :)
Ami infóhoz kapcsolódó szak oda jó, ha viszel órára gépet, de többnyire azt se azért, mert jegyzetelni kell, hanem mert könnyebb a feladatokat a saját gépen megcsinálni, mint a lassú egyetemi gépeken.
Amúgy a legtöbb helyen tényleg nem szoktak jegyzetelni az előadásokon, mert minden fent van moodle-n vagy a tanár elküldi. Egy füzet meg egy toll bőven elég, ha mégis szeretnél valamit leírni.
Tabletet én csak arra az órára szoktam vinni (főleg szemináriumra) ahova nyomtatni kellene a feladatot, de amúgy meg füzetben oldjuk meg. Így könnyebb, mintha folyton nyomtatóba kellene járnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!