Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha van hallgatói jogviszonyom...

Ha van hallgatói jogviszonyom az egyetemen, attól még lejelentkezhetek a munkanélküli hivatalba?

Figyelt kérdés

Olyan szakra járok, amit csak nappali kèpzèsben lehet elvègezni ìgy a levelező kilőve. 3 vizsgám van vissza, amit vizsgakurzusba csinálnèk (lehallgattam már az órákat) ìgy csak vizsgázni kellene visszamennem. Van egy álláslehetősègem, amit csak akkor tudnèk igènybe venni, ha regisztrált munkanèlküli vagyok, de ìgy nem tudom, hogy lehetsèges-e.

A TO.-n nem tudtak válaszolni erre a kèrdèsemre....

A válaszokat köszönöm!

2015. márc. 31. 12:49
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Álláskereső az a személy, aki munkaviszonyban nem áll és az egyszerűsített foglalkoztatásnak minősülő munkaviszony kivételével egyéb keresőtevékenységet sem folytat - ide értve a nevelőszülői foglalkoztatási jogviszonyt is-, oktatási intézmény nappali tagozatán nem folytat tanulmányokat, öregségi nyugdíjra nem jogosult, valamint megváltozott munkaképességű személyek járadékában, rehabilitációs ellátásban nem részesül, munkát akar és tud vállalni, a mielőbbi elhelyezkedés érdekében a munkaügyi kirendeltségen nyilvántartásba veteti magát és a kirendeltséggel együttműködik.

[link]

2015. márc. 31. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!