Pótfelvételi esetén van állami finanszirózás biológia szakon?
Figyelt kérdés
2020. júl. 25. 03:30
1/4 anonim válasza:
Majd kiderul, amikor meghirdetik a potjelentkezeseket.
2/4 anonim válasza:
Nem úgy van, hogy cska önköltségesre jelentkezhetsz?
3/4 anonim válasza:
Gyakorlatilag így szokott lenni, de elvileg nem. Én hallottam is tegnap olyat, hogy állami finanszírozásosra is lesz pótfelvételi. Itt is van:
4/4 anonim válasza:
Nem az adott szakhoz, hanem általánosságban: Semmilyen törvény, jogszabály nem tiltja az államis helyek hirdetését. Többnyire azonban ezek betelnek
a rendes felvételi eljárás során, ezért szoktak nagyrészt önköltségest hirdetni. De ha nem telnek be az államis helyek, szoktak pótfelvételin is államis helyeket hirdetni. Tavaly például így indult Orosházán is a gépészmérnök szak (Szegedi egyetem helyezte ki). Ott rendes eljárásban még nem is lehetett jelentkezni.
Idén már Kecskeméten a Gamf is jelezte, hogy lesznek államis helyek meghirdetve pótfelvételin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!