Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvosira jelentkezők és...

Orvosira jelentkezők és orvostanhallgatók! Van valakinek valamilyen információja arról, hogy fizetős képzésre történt felvétel esetén, hogyan működik a diákhitelből történő finanszírozás?

Figyelt kérdés
Azért érdekelne, mert a tandijat ugyebár az augusztusi beiratkozás előtt kell befizetni, viszont a diákhitel igényléséhez szükséges hallgatói jogviszony, illetve október 15-én van a folyósítás.

2018. júl. 15. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Jelezne kell a tanulmányi osztályon hogy emiatt fog késni a befizetés.

Off: nagyon bátor vagy, hogy még munkába állás előtt nyakadba veszel minimum 12 milliós hitelt.

2018. júl. 16. 06:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Melyik egyetemre jelentkeztél első-második helyen?:)
2018. júl. 16. 08:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Azért írtam be fizetőst is, mert már jártam másik szakra és mindenhogy fizetnem kell majd egy részét, de nem az egészet nyilván. 1 év után átjelentkeznék államira. Szóval nem bátor vagyok, csak emiatt írtam be. Köszönöm a válaszod!
2018. júl. 16. 10:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Szeged és Pécs
2018. júl. 16. 10:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem hallottam olyat hogy itt orvosin bárki is átkerült államira, pedig vannak páran fizuson. De azért sok sikert, szorítok!
2018. júl. 16. 10:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát átlagtól függ meg, hogy van e hely. De azért hely szokott lenni, mert mindig vannak csúszok, otthagyók vagy akiket átsorolnak fizetősre. Köszönöm!
2018. júl. 16. 10:56
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
erre ne számíts, hogy átvesznek államira. esetleg kapsz valami ösztöndíjat. de államira csak akkor vesznek át, ha üresedés van és a fizetősek között meg kb te vagy a legjobb. egy ismerősöm jár fizetős pszichológiára, ő is ebben reménykedett, hogy majd átveszik vagy csak a felét kell fizetni, de nem így lett azóta sem. én nem akarlak eltántorítani az álmodtól, az orvosi nagyon szép foglalkozás, csak készülj fel, hogy sokba fog fájni.
2018. júl. 16. 20:27
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
Simán át fognak venni. Csopitársamat egy év után átvették,nem volt kiemelkedő átlaga pedig...
2018. júl. 20. 18:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, hova jár? Nálunk (SZOTE)még nem hallottam ilyenről, az ott töltött 5 év alatt.
2018. júl. 20. 18:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
POTE-ra. Szóval nem lehetetlen átkerülni:)
2018. júl. 21. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!