Orvosira jelentkezők és orvostanhallgatók! Van valakinek valamilyen információja arról, hogy fizetős képzésre történt felvétel esetén, hogyan működik a diákhitelből történő finanszírozás?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne, mert a tandijat ugyebár az augusztusi beiratkozás előtt kell befizetni, viszont a diákhitel igényléséhez szükséges hallgatói jogviszony, illetve október 15-én van a folyósítás.2018. júl. 15. 20:26
1/11 anonim válasza:
Jelezne kell a tanulmányi osztályon hogy emiatt fog késni a befizetés.
Off: nagyon bátor vagy, hogy még munkába állás előtt nyakadba veszel minimum 12 milliós hitelt.
2/11 anonim válasza:
Melyik egyetemre jelentkeztél első-második helyen?:)
3/11 A kérdező kommentje:
Azért írtam be fizetőst is, mert már jártam másik szakra és mindenhogy fizetnem kell majd egy részét, de nem az egészet nyilván. 1 év után átjelentkeznék államira. Szóval nem bátor vagyok, csak emiatt írtam be. Köszönöm a válaszod!
2018. júl. 16. 10:02
4/11 A kérdező kommentje:
Szeged és Pécs
2018. júl. 16. 10:04
5/11 anonim válasza:
Hát én nem hallottam olyat hogy itt orvosin bárki is átkerült államira, pedig vannak páran fizuson. De azért sok sikert, szorítok!
6/11 A kérdező kommentje:
Hát átlagtól függ meg, hogy van e hely. De azért hely szokott lenni, mert mindig vannak csúszok, otthagyók vagy akiket átsorolnak fizetősre. Köszönöm!
2018. júl. 16. 10:56
7/11 anonim válasza:
erre ne számíts, hogy átvesznek államira. esetleg kapsz valami ösztöndíjat. de államira csak akkor vesznek át, ha üresedés van és a fizetősek között meg kb te vagy a legjobb. egy ismerősöm jár fizetős pszichológiára, ő is ebben reménykedett, hogy majd átveszik vagy csak a felét kell fizetni, de nem így lett azóta sem. én nem akarlak eltántorítani az álmodtól, az orvosi nagyon szép foglalkozás, csak készülj fel, hogy sokba fog fájni.
8/11 anonim válasza:
Simán át fognak venni. Csopitársamat egy év után átvették,nem volt kiemelkedő átlaga pedig...
9/11 anonim válasza:
Utolsó, hova jár? Nálunk (SZOTE)még nem hallottam ilyenről, az ott töltött 5 év alatt.
10/11 anonim válasza:
POTE-ra. Szóval nem lehetetlen átkerülni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!