Most már elkerülhetetlen, hogy hajléktalan legyek?
Figyelt kérdés
Most diplomáztam le egyetemen, de az a baj, hogy ilyen végzettséggel senkinek se kellek, más helyekre (pl. bolti eladó) pedig nem vesznek fel, mert azt gondolják, hogy ott fogom hagyni őket.2020. júl. 2. 16:55
11/14 anonim válasza:
Cégóriások telepeit javaslom, Samsung,Sanofi stb
12/14 anonim válasza:
3-as vagyok, unokatesóm 200-250e körül keres Mercedes-ben betanított munkásként, de tudok olyan embert is, aki 300 nettót megkeresi, bár az már a gyári melók között is a keményebb fajtát végzi, általában 8 általánostól többet nem is kérnek ilyen helyekre, szóval ja, nem véletlen említettem..
13/14 anonim válasza:
2-tes vagyok!
De igen, üzletekben kiszolgáló csak szakképesítéssel rendelkező személy lehet.
Ezért van az, ha az egyéni vállalkozónak nincs meg ez a képesítése, akkor kötelezik egy szakképzett dolgozó alkalmazására. Fogyasztóvédelmi előírás!!
Ha nem ismered a jogszabályokat, legalább ügyesebben titkold.
Vannak olyan munkahelyek is, ahol az üres állás betöltéséhez "túl-képzett" vagy, és a képzettségedhez kötelezően előírt munkabért nem tudják felvállalni, tehát esetleg azért utasítanak el.
De ha pl. egy nagy cégnél szalagra (autóipar, stb.) mégy betanított munkásnak, akkor ott arra a munkára betanítanak, és a diplomádról mélyen hallgatsz!
14/14 anonim válasza:
Kérdező, menj el a legközelebbi munkaerőkölcsönző céghez, kb. másnap munkába állhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!