Szabó Péter tényleg hajléktalan senki volt vagy csak egy marketing fogás?
Figyelt kérdés
Igaz Szabó Péter motivációs trainer előadása ?2020. máj. 9. 12:46
1/6 anonim válasza:
Az egész ember egy nagy marketing fogás.
2/6 anonim válasza:
Ha motivál és a segítségével elérsz valamit, akkor nem mindegy, hogy ki volt vagy ki most az ember?
3/6 anonim válasza:
"Ha motivál és a segítségével elérsz valamit, akkor nem mindegy, hogy ki volt vagy ki most az ember?"
Ha vannak elveid, akkor nem mindegy. Nem az a fontos, hogy mit mond, hanem az, hogy ki mondja. Hazudni én is tudok neked szép dolgokat, érdekel? 1 milláért elmondom!
5/6 anonim válasza:
3: Tételezzük fel, hogy egyik éjjel bekopog Hozzád Szabó Péter és ezt mondja:
-Elnézést uram, hogy felébresztem, de úgy látom füst száll ki az egyik ablakából, lehetséges, hogy tűz van az otthonában.
-Nekem nem az a fontos, hogy mit mondasz, hanem az, hogy ki mondja.
Hm... Van egy számomra nagyon tetsző mondás: az okos a butától is tanul, a buta az okostól sem.
Itt a lehetőség, meg köszönöm, ha írsz legalább olyan szép és hasznos dolgokat, mint amiket Szabó Péter ad át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!