Hajléktalanságról?

Figyelt kérdés

Év végén a hajléktalanságról kell egy amolyan diploma munka félét leadnom.A témát én választottam, kb. 1 órás előadást kell majd csinálnom egy nagy közönség előtt,ill. írásos munkát is le kell adnom kb. 40oldalt.

Mit gondoltok, ezen a témán belül miről lenne jó beszélni/írni? Én próbálnám a politikát kerülni, amennyire lehet,(bár szinte lehetetlen).Milyen szempontból lehetne megközelíteni a témát? Milyen céllal lehetne erről beszélni szerintetek? (figyelem felkeltés, stb.)

Csak egy ötletelést szeretnék kérni a részetekről, mert nagyon sokat segítene!

Esetleg ezzel kapcsolatos oldalakat, írásokat, könyveket, cikkeket, akár verseket ha tudtok, mindenképpen írjátok meg nekem!

Előre is köszönöm!

2013. okt. 30. 11:45
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem oda kell menni az utca emberéhez, a hajléktalanokhoz, a hajléktalanszállóra ,és őket megkérdezni.?életutakat leírni, mik a "törvényszerűségei" ennek az életfoma kialakulásának, miért zsákutca, miért nincs szinte kiút, milyen szerepet játszik az alkohol az ő esetükben stb.
2013. okt. 30. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!