Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért vannak a szüleim és még...

Miért vannak a szüleim és még pár ember kiakadva azon, hogy egy vizsgát gyorsan "ledaráltam" és hamar kész lettem?

Figyelt kérdés

A szüleim teljesen készek voltak, amikor a kresz vizsgán a maximális 55 perc helyett kb 6 perc alatt végeztem. Ott még pár ember is mondta, hogy ennél sokkal, de sokkal körültekintőbbnek kell lenni a való épletben.

Mégis miért kéne? 75 ből 73 pontot értem el. Szerintem ez elég jó.

Ha tudom a választ minek lassítsak? 73 olyan egyértelmű kérdés volt, amit még vakon is tudnék. Egyáltalán nem stresszeltem. A többi gyerek/felnőtt végigvárta az 50 percet, végiggondolva minden egyes kérdést. Minek végiggondolni?????? Ha tudod, hogy az alsóbbrendű útról érkező mentőnek, ami mindkét megkülönböztető jelzését együttesen használja, ELSŐBBSÉGE van, akkor miért jelölnéd be azt, hogy nincs elsőbbsége? Ez a kettő válasz van. Van elsőbbsége? Igen, Nem. egyből rávágtam, hogy igen. Jó lett? persze, hogy jó, mert tudom a választ. teljesen felesleges tovább várni.

2020. jún. 26. 11:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Oh ezek az istenien nagy gondok
2020. jún. 26. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!