Miét képzel az az ember, aki idős embereket videóz le és lenácizza őket?
A minp láttam egypár videót, valszeg egy embertől ,de eltérő emberek osztották meg a coubon:
Megy a pali, a videó minőségéből úgy 2013 kernyékére tenném.
Szóval megy a pali, szembe jön egy idős bácsi, látszik rajta ,hogy elég randa hátproblémája van, görnyedten jár, hátratett kézzel. A pali meg videózza és végigköveti ahogy elhalad mellette. amint már a hátát veszi a kamera mondja: naaa. szégyen. tipikus náci. hátratett kezek, ki tudja hány embert öltek meg.. Ugyanez nőkkel is.
Nem értem mi a baja? Az, hogy egy idős ember púpos háttal hátratett kézzel sétál, akkor már náci? wtf??
Ha előkerül egy felvétel, hogy a nagyapámat is levideózza, (felismertem, a 14. kerületben készültek) úgy szájbaverem, hogy elmegy a hangja. Mit képzel? Személyiségi jogok sértése és rágalmazás. Ráadásul ezt olyn idős emberekkel, akiknek fogalmuk sincsen, hogy épp videózzák őket.
Nem lehet a szolgáltatónál jelezni, hogy vegyék le a videót?
Gyűlöletkeltés, személyiségi jogok megsértése stb. miatt.
Háát nem tudom.. amúgy mi van, ha a bácsi komcsi? :D
Amúgy nem húzom föl magam rajta, csak dühít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!