Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólyák! Mibe fogtok jegyzeteln...

Gólyák! Mibe fogtok jegyzetelni? Füzetbe, lapokra vagy laptopra?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 13:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én lapokra írtam s,amikor haza mentem, rendszereztem mindet. Ennyi az egész, nem kell vele várni, hogy "óóó majd rendbe rakom", ha mindig lefűzöd, vagy ( mint én pl. ) külön tasakokba teszed, nem fog eltűnni.
2010. aug. 1. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az olyan füzet a legjobb, amiből kitéphetők a lapok, és le lehet fűzni:)

Ha nincs időd otthon rendszerezni, akkor is megvan, de lehet mindent egybe írni, nem kell 5 füzetet vinni:)

2010. aug. 1. 16:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is szerintem lapokat viszek. Nem akarok többkilós táskát cipelni, mint gimiben. Így kényelmesebb. :) Vannak egyszerűen kitéphető jegyzettömbök, olyat fogok vinni, egy kockásat és egy vonalasat (közgázra megyek), aztán kész is. :D
2010. aug. 1. 17:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is közgázra megyek, de én franciakockást szerettem középsuliban is és most is olyat keresek :D Esetleg nincs olyan bolt, ahol lapokat lehet venni? Vagy szerintetek van olyan franciakockás füzet, amiben nincs olyan sok lyuk, mint a spirálban, hanem 2 lyuk van középen?
2010. aug. 1. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!