Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen mennyire szokás...

Egyetemen mennyire szokás laptopon jegyzetelni?

Figyelt kérdés
Minden órán lehet laptopon jegyzetelni? Sokan jegyzetelnek így?
2010. júl. 1. 16:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem szokás, nincs meg hozzá az infrastruktúra a termekben.
2010. júl. 1. 16:29
 2/18 A kérdező kommentje:
Milyen infrastruktúrára gondolsz? Saját laptopra gondoltam.
2010. júl. 1. 16:30
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem szokás.

De sok szakon alapból nem igazán lehet, mert ha már vmit rajzolni kell, akkor elakadsz..

2010. júl. 1. 16:31
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

gondolom egyeteme is válogatja, de nem nagyon, nálunk egyáltalán nem volt, persze nálunk ábrákat meg egyebeket is kellett rajzolni, így nem is nagyon lehetett.

Olyannal találkoztam már, hogy lefényképezték a táblát minden törlés előtt, és azt rakták fel gépre, de ez is csak kiegészítőnek jó.

2010. júl. 1. 16:32
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Infrastruktúra: nincs konnektor, nins elég hely ahhoz, hogy kirakd a laptopot az asztalra.

Az már csak a hab a tortán, hogy a szerkesztéssel totál lemaradnál akkor is, ha egyébként vakon tudsz gépelni. A legtöbb tanár eleve be sem engedi a laptopot a terembe.

2010. júl. 1. 16:33
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

milyen infrasruktúra kéne hozzá?

viszed a laptopot és kész

de TAPASZTALATOM szerint sokkal lassabb úgy

nem javaslom

2010. júl. 1. 16:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

minek a konnektor?feltöltöd, mielőtt beviszed..nem foglal olyan óriási helyet se sztem...nálunk pl.simán befért..

csak ahogy írtam:rohadt lassan lehet vele haladni:S

2010. júl. 1. 16:35
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Minek a konnektor? Egy jobb laptop is 4 órát bír a papír szerint, ez gyakolatban olyan 2 és fél, max 3 óra. Ezzel 2 előadást végig tudsz jegyzetelni, ha szerencséd van, de utána cseszheted. Amúgy szerintem is sokkal lassabb, és kézzel sokkal jobb jegyzeteket lehet készíteni.
2010. júl. 1. 16:42
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
nyilván addig jegyzetelsz amíg tudsz...amíg a gép bírja
2010. júl. 1. 16:42
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ritka, de szerintem ez is egyeteme válogatja. Egyébként nem igaz, hogy lassab; láttam már olyat, aki nagyon jól tud gépelni és szerkeszteni, és neki kb. uyganolyan sebességgel ment, mintha kézzel írna.
2010. júl. 1. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!