Spirálfüzetbe. Laptop helyigényesebb, rajzolni nehéz bele. Lapok meg csak elkallódnának, inkább füzet.
2010. aug. 1. 13:27
3/14 anonim válasza:
Füzetbe fogok, aztán szerintem este átírom laptopba, addig is felfogok belőle valamennyit.
2010. aug. 1. 13:41
4/14 anonim válasza:
nem vagyok gólya (idén diplomáztam),azért csak tanácsot adok:
-laptop nem jó,mert néhány tanárnál gyorsan kell jegyzetelni és nem biztos,hogy tudsz olyan gyorsan gépelni + ábrákat nehéz bele lefirkantani
-lapok: csak akkor ajánlom,ha van ilyen lefűződ és abban rendszerezed is,különben csak elkallódnak,összekeverednek és vizsga előtt majd kaparhatod a falat
-füzet: én ezt használtam,minden tárgyra külön füzet,mint középsuliban, így mindig tudtam,mi hol van, mit miben keressek
2010. aug. 1. 13:41
5/14 anonim válasza:
Én minden nap 1 spirálfüzetet fogok vinni, mindent abba írok. Egy lapra csak egyféle tárgyat jegyzetelek ki, és minden lapra felírom, hogy melyik napon, melyik órán készült.
Így később a spirálfüzetből csak kitépem és sorbarendezve lefűzöm, de ha erre nincs időm/lehetőségem, a füzetben akkor is meglesz bármeddig.
2010. aug. 1. 13:49
6/14 anonim válasza:
Füzetbe. A lapok eltűnnek, összegyűrődnek, még ha lefűzzük is ezeket, akkor is könnyen kiszakadnak. A laptopra nagyon kell vigyázni, a füzeteknél nehezebben hordozható és képleteket, ábrákat így több idő elkészíteni, mint tollal vagy ceruzával, ráadásul nem mindenki tud 10 ujjával gyorsan gépelni. Én ezért szavazok inkább a füzetre, de ízlések és pofonok, ha valaki tud vigyázni a lapjaira vagy nem használ annyi képletet és gyorsan is tud gépelni, akkor a másik két módszer is működhet. :)
2010. aug. 1. 13:52
7/14 anonim válasza:
én is a jó öreg általános iskolás módit alkalmazom.
minden tantárgyra külön füzet...
2010. aug. 1. 14:06
8/14 anonim válasza:
Én lapokra írok, melyet óra után egyből lefűzök a tantárgynak kinevezett mappákba. Persze a lapokat oldalszámozom, dátumozom és óraszámot is írok rá, így tudom mikor mit vettünk, ha valamit nem találok csak elkérem valamelyik csoporttársamtól, hogy lemásoljam.
2010. aug. 1. 14:23
9/14 anonim válasza:
én azt hallottam h nem is mindenhova lehet bevinni laptopot...úgyh inkább füzet.meg most gondold el ha mindenki a füzetbe kapar, te meg gépelsz..inkább leszek egy a sok közül:D
2010. aug. 1. 15:08
10/14 A kérdező kommentje:
Én füzeten vagy lapon gondolkodok és otthon majd lefűzöm mindegyik tárgyat külön mappába. Laptopon nem gondolkodom.. biztos idegesíteném a kattogással a társaimat, meg félnék, hogy ellopják... :D Nem akarok annyi füzetet vinni, mint középiskolába :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!