Milyen egyetemi szakra, vagy OKJ képzésre menjek?
Magamról: Sajnos, amit nem tudok az a számolás. Szinte alapszinten sem megy, ezért ilyen szakokra nem mehetek.
Amiben jó vagyok, az az idegennyelv, magyar és történelem, tehát a magolós tantárgyak.
Nem tudom még, hogy milyen egyetemi szakra mennék (és 25 éves korom előtt és kettő ingyenes OKJ képzéssel is élnek, de legalább az egyikkel, ha lehet. Az ingyen tanulási lehetőség nagy dolog, meg kell becsülni)
A pénz (mármint az egyetemi szak ára, de akár egy fizetős OKJ-nál is) nem számít, tanulásra nem sajnálom, hiszen ez egyfajta befektetés.
További dolgok: -Előny, ha jól lehet keresni a szakmával.
Előny, ha van presztízsértéke. (jól megbecsült szakma)
Előny, ha köze van a tudományhoz, tudományágakhoz. (Nem tudom ez mennyire reális, ha nem tudok számolni ezért is írtam hátra. Annak ellenére is érdekel a tudomány, hogy nem megy a számolás, ill. logikus gondolkodás)
Ugyanezekkel az előnyökkel keresek OKJ képzéseket.
Milyen tippetek van egy ilyen ember számára, mint én?
Köszönöm a segítségeteket, iránymutatásotokat.
Első vagyok:
Ehm, ebben az esetben holland vagy svéd nyelvszak? A multiknál elég keresett idehaza.
Megint első vagyok:D
Nagyon úgy látom, hogy ebből valami politológia, szociológia vagy hasonló lesz. Én is ilyet végeztem, és hidd el ezeknél a nyelvszaknak is több értelme van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!