Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elmennétek vizsgázni, ha több...

Elmennétek vizsgázni, ha több tételt nem tudnátok?

Figyelt kérdés
Van pár tétel, amiben bizonyos részeket szó szerint kell visszamondani. Hiába értem, miről szól, mi a lényege, ha nem szó szerint mondom vissza, egyes. Harmincból négy tétellel vagyok így. Ti el mernétek menni vizsgázni, vagy inkább nem?
2020. jún. 9. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha ismételhető a vizsga.

(Feltételezem hogy egyetemi vizsgáról van szó)

A vizsga ismételhető, ha pedig ez nem a 6. vizsgád akkor nem veszíthetsz sok mindent (a vizsgadíjon felül) cserébe nagy eséllyel olyan tételt húzol ki amit tudsz.

2020. jún. 9. 11:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Mentem már el így.:D Szerencsére nem azt húztam, amit nem tudtam.
2020. jún. 9. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, simán vizsgáznék így.
2020. jún. 9. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindig igy vizsgáztam. Mindig voltak olyan tételek amikbol bukás lett volna. De ezzel az összes szaktárcák így volt. Én csak akkor mondtam vissza vizsgát ha vizsga előtti nap még kevesebb mint a felet tudtam.
2020. jún. 9. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
*szaktarsam, bocsánat. :D
2020. jún. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!