Ti mit tennétek a helyemben, elmennétek így a gólyatáborba?
Figyelt kérdés
Pótfelvételiznem kellett a ME-EK-ra gyógytornásznak.Tegnap fél2kor kaptam meg az smst,hogy elértem a pontszámot és a felvi.hu is ezt írja,viszont semmiféle tájékoztató emailt nem kaptam erről sem a gólyatáborról,pedig szeretnék menni.Az egyik osztálytársam is erre a karra fog járni és ő mondta,hogy augusztus 27.től 31.ig fog tartani a tábor.Azonbon mivel én nem kaptam semmiféle emailt,így meghívást se,nem tudom,hogy elmehetek-e így.Meg egyáltalán hova,mikorra?Illetve ha sikerülne megtudnom az időpontot és a helyszímt akkor is kérdéses,hogy nem-e zavarnak el,mert nem kaptam meghívást.Ti elmennétek a helyemben?Továbbá az email szerintetek ma meg fog jönni és feleslegesen aggódok az egész miatt?2017. aug. 26. 08:20
1/3 anonim válasza:
Nekem a gólyatábor fizetős volt, személyre szabott kártyát kaptam amit a nyakamba kellet akasztani, a fényképem volt rajta és csak azzal engedtek be a gólyatábor területére. Ha ott is hasonló az eljárás akkor esélytelen hogy bejuss.
2/3 anonim válasza:
Pótfelvételisek nem nagyon tudnak gólyatáborba menni. Ha holnaptól lesz, akkor már minden le van szervezve.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,nos nagyon sajnálom,hogy nem tudok elmenni.
2017. aug. 26. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!