Várjátok már a sulit? Ha igen, miért? Kort és nemet is kérek!
Is-is:)
Negyedikes leszek, sok tanulás, nyelvvizsgára készülés, de valahogy nyáron mindig jobban látom a dolgokat és kedvem lenne kicsit suliba menni :D Bár osztálytársak nem igen hiányoznak, éretlen kis hülye még némelyik:)
18/L
Várom, de csak azért, hogy minél hamarabb vége legyen, mert mennék már egyetemre. Csak éljem túl ezt az utolsó évet az osztálytársaimmal.
18/L
Én ezt a szeptembert nem várom... egyszerűen ki nem állhatom az osztályomat... de hál'istennek utolsó év... érettségi, és szeptembertől (remélhetőleg) egyetem... azt már nagyon várom :D
17/F
Nem várom :) Lenne még fél évig szünet :D :D Színkitűnő tanuló vagyok, de tanulni útálok, meg sok a bunkó gyerek a suliban.
Jövő évvégét nagyon várom. Én már arra készülődöm :P
13/L
Nem igazán várom , és azért nem,mert idióta,nyafkás tahó oszt.társaim vannak.Az összetartás szót a mi oszt-ban nem lehet tapasztaltani.Csak a veszekedés megy, de az mindig.
16l
Utolsó válaszolónak üzenem, nem bántásból, csak úgy, ha netalán nem tetszik, akkor ne lepődj meg, reménykedj, hogy gimiben megszerettetik veled... TAPASZTALAT
hetedikben utáltam, most kémia szakra felvételiztem xD
egyébként várom, mehetek egyetemre, nem lehetne július egyre ugrani, huszadikán szóbeli érettségi, nem akarooom :D
egyébként 2010-07-31 13:41-es válaszoló voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!