Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Várjátok már a sulit? Ha...

Várjátok már a sulit? Ha igen, miért? Kort és nemet is kérek!

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 23:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én várom, mert olyan dolgot tanulok, amit szeretek. És egyre közelebb kerülök a célomhoz:) Másodéves egyetemista leszek amúgy...és most már izgisebb tárgyak lesznek, mint tavaly:)
2010. júl. 31. 00:27
 12/28 anonim válasza:
100%

Én már várom túl akarom élni a 7. osztályt, hogy aztán mondhassam ez az év is jól sikerült, hogy aztán még tovább tanulhassak:)

13/L

2010. júl. 31. 00:47
 13/28 anonim ***** válasza:
76%
Én várom, mert már rohadtul unatkozom. Hiányzik valami ami miatt fel kell kelni reggel. (Én szeretek korán kelni, de nem tudok, csak ha van valami dolgom.) 17/f
2010. júl. 31. 00:50
 14/28 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló: én is így vagyok ezzel.

Nemtudom hanyadik válaszoló(bocsi): Énis buszozni fogok 20 km -t körülbelül. És én épp azért várom, hogy új embereket megismerhessek.

Ja meg azért is várom mert tanulhatok egy újabb idegen nyelvet. :D

2010. júl. 31. 00:55
 15/28 A kérdező kommentje:
Többieknek pedig köszönöm a válaszokat ! :)
2010. júl. 31. 00:55
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Nemigazánvárom.:D

Előrehozott érettségi, rakás tanulás + bunkó otársak.

széplesz:)

17f

2010. júl. 31. 01:30
 17/28 anonim ***** válasza:

sose gondoltam volna, hogy valaha is ilyet mondok, de én is várom már. új egyetem, a régit már decemberben otthagytam, így fél éve csak héderelek. remélem ez érdekesebb lesz.

24/F

2010. júl. 31. 07:20
 18/28 anonim ***** válasza:
Várom, szintén az új szak miatt :) Végre azt tanulom, amit a legjobban szeretnék, plusz ugye új csoporttársak lesznek, én meg nagyon szeretek új embereket megismerni.
2010. júl. 31. 08:46
 19/28 anonim ***** válasza:
Már én is várom.Most megyek egyetemre továbbtanulni és nagyon kíváncsi vagyok már,hogy milyen lesz.Kíváncsi vagyok az egyetemi életre,csoporttársakra,tanárokra,milyen lesz az albérlet és a lakótársaim.Már alig várom,hogy berendezhessem a lakást.Várom gólyatábort is.De emelett van benne egy kis félsz,félek is az újtól,na meg attól,hogy milyen lesz Pesten lakni.
2010. júl. 31. 10:49
 20/28 anonim ***** válasza:

Nagyon varom, mert most kezdem az egyetemet, vegre azt tanulom, amit igazan szeretnek.

Sok ujdonsag, tanulas, kaland...

19/L

2010. júl. 31. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!