Várjátok már a sulit? Ha igen, miért? Kort és nemet is kérek!
Igen-mert jól tudok teljesíteni.
Nem-mert nem azt tanulom,amit szeretnék,hanem első sorba azt,amit muszáj.
16/f
az első komment nagyon tetszett :D
nem várom, mert nagyon sok dolgom lesz az évben....:S 17/L
Én igen, mert ilyenkor nyáron - a tanszünetben - ritkábban jár a buszom. Nyaranta, ha nem kocsival megyek dolgozni, akkor jobban kell figyelnem, hogy le ne késsem a kiszemelt járatot, mert csak később jön a következő. :)
Amúgy nekem már mindegy, hogy van-e a suli, mert sajnos az egyetem után már dolgozni kell és a mókuskerékben nincs megállás (kivéve a szabadság) 26/F
Végül, hogy ne csak offoljak, én sose vártam a sulit. Utálok korán kelni és ez most is igaz. :)
Nem várom-osztálytársak miatt...Meg a korán kelés miatt sem.
17l
Nem mert bunkók az osztálytársak és korán kell kelni.
L/17
:D
Én személy szerint már nagyon várom. Nekem elég 1 hónap, hogy megunjam a nyári vakácíót. Elsősorban azért is várom nagyon, mert most megyek 9. osztályba. Új iskola, más tanárok, diákok. De azt is tudom, hogy eltelik néhány hónap az iskolából és már várom a vakációt.
14 / L
de aranyos vagy :))
Én várom, mert új szakot kezdek az egyetemen, olyat, ami igazán érdekel (gyógypedagógia), de nem várom azért, mert fel kell költöznöm Pestre, és aggódok, hogy milyen lesz a koli, hogy veszem majd az akadályokat. És a koránkelés sem hiányzik.
L20
én is most megyek 9-be.nem nagyon várom,szeretném tovább élvezni a nyári szünetet.azért sem várom,mert nem a szeretett osztályommal kezdhetem újra a tanévet.és nagyon félek a beilleszkedéstől,meg a tanároktól is.a másik meg,hogy korán kell kelnem és 40 km-t kell buszoznom majd naponta és tömve szokott lenni a busz.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!