Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hányadszorra mentetek át...

Hányadszorra mentetek át forgalmi vizsgán? Mik miatt buktattak meg? Melyik városban tanultatok?

Figyelt kérdés

2020. máj. 25. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

1:amúgy a gépen kell kítölteni (és mivel elméleti és azt átlagba az írással hozzuk össze így lehet arra gondolt.)

2: Régen lehet hogy papír alapon kellett kitölteni a vizsgát (nem tudom 1 éve tettem le a kreszt)

3: lehetnek speciális esetek amikor papíron lehet kitölteni, pl betegség miatt...

2020. jún. 11. 20:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
De te a KRESZről beszélsz. Itt meg mindenki a FORGALMI vizsgáról. Tehát vezetésről, az utakon, autóban :)
2020. jún. 11. 21:45
 13/15 anonim ***** válasza:

igen... tudom hogy félreértette a kérdést...(de attól még lehet hogy valamikor papíron írták, ezt egy régóta vezető ember tudja megmondani)

Ui: én a 7 es vagyok)

2020. jún. 12. 05:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Nincs abból gond, hogy félreolvasta. Dehat régen sem töltöttek ki az emberek semmit sem forgalmi vizsga során. Ők is csak vezettek :)
2020. jún. 12. 08:54
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem baj.... Ne bántsuk egymást :) (hozzátenném hogy az írásoda nincs bántó)
2020. jún. 13. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!