Mennyiből lehet megélni orvosi egyetemen havonta?
Figyelt kérdés
Nagy valószínűséggel felvesznek és a szüleim most vállnak és az ügyvéd megkért hogy írjam be én is a várható költségeimet. Beírtam, a bérlet árakat, kb a kollégiumot. De mennyi a többi?
Havonta mennyiből lehet normálisan étkezni?
Tankönyv árak, jegyzetek havonta kb mennyibe kerülnek?
Előre is köszönöm!
2020. máj. 18. 20:28
1/2 anonim válasza:
Az étkezés a te igényeidtől függ. Tankönyveket nem kell havonta venni, de orvosi elején esélyes, hogy a Sobottát be kell szerezni. Az nem olcsó.
2/2 anonim válasza:
Szerintem 50e biztosan kell. Én 60-70 ezerből élek havonta.
Tankönyvek nagyon drágák. Szegeden jegyzettámogatással megvettem a legfontosabbakat, a többire ott a könyvtár/digitális tankönyvtár/kölcsönkérem/használtan veszem meg. Inkább jegyzetekre költök, de nem tudom megmondani mennyit. 2000-3000 Ft-ba kerülnek kb, az meg félév függő hányat kell vennem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!