Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Létezik biológiából önálló...

Fizikakedvelő kérdése:

Létezik biológiából önálló tanulásra és készülésre is alkalmas feladatgyűjtemény?

Figyelt kérdés

Emelt szintű érettségire kívánok tanulni,egyelőre otthoni keretek között. Elmélethez rendelkezem a Gál Béla sorozattal

(Mozaik 10,11,12),Mándics Dezső biológiakötetével,amelyeket megfelelőnek is találok. Azonban nagy segítség volna számomra,ha változatos feladattípusokon keresztül,tematikai és szintbéli(emelt,közép) bontásban tudnám ellenőrizni. Hasonlóra gondolok,mint Villányi Attila kötetei. Fellelhető ezen feltételeknek megfelelő példatár? Mit ajánlotok,mi vált be számotokra?

Ha nincs ilyen kötet,akkor a korábbi érettségi példák tematikai bontásban megtalálhatóak valahol?

Válaszokat előre is köszönöm!

2020. máj. 5. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Panemsuli biológia
2020. máj. 6. 06:32
 2/8 A kérdező kommentje:
#1:Köszönöm,de szerintem az alkalmatlan emelt szintre.
2020. máj. 6. 06:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
90%-os emeltet írtam belőle, és semmi másból nem tanultam, szóval szerintem alkalmas.
2020. máj. 6. 08:09
 4/8 A kérdező kommentje:
#3: A feladatgyűjteményről beszélünk?
2020. máj. 6. 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

erről: [link]

Mondjuk nekem annak idején még nem ez az átdolgozott kiadás volt, nem tudom, ez mennyivel másabb.

2020. máj. 6. 08:29
 6/8 A kérdező kommentje:
#5: Köszönöm. Engem viszont feladatgyűjtemény érdekel. Az általad mutatott könyv pedig megvan,de kevésnek vélem. A Mozaik mérföldekkel jobb. Van tehát megfelelő nehézségű feladatgyűjtemény?
2020. máj. 6. 09:01
 7/8 anonim válasza:
100%
A Nagy Biologia feladatgyujtemeny es az elozo evi erettsegik megoldasa ajanlott. Szerintem ezekkel es az altalad emlitett elmeleti konyvekkel biztos a siker, vagyis nekem 3 eve igy lett 88%.
2020. máj. 6. 11:03
 8/8 A kérdező kommentje:
#7:Szerényi Gábor feladatgyűjteményét ezek szerint érdemes beszerezni. Tényleg fontos az önellenőrzés. Igazán köszönöm:)
2020. máj. 6. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!