Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A gólyatáborba sok pénzt kell...

A gólyatáborba sok pénzt kell vinni?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ez egy ilyen lerészegedős pár nap lesz, viszont nekem bőven elég (sőőt...sok) lesz kifizetni még a tábor díját is.
2010. júl. 24. 16:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Gólyatáborokon nem a piára fizetjük be a pénzt? :D Még azon felül is szokás piát venni?
2010. júl. 24. 18:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Szokás azon felül is piát venni, és olyan 20 ezer költőpénzt sztem vigyél. 4-5 napra pia, az azért kb ennyi.
2010. júl. 24. 18:21
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
20 ezer költőpénzt? Még a 15 ezer befizetendőt se biztos, hogy ki tudom köhögni.
2010. júl. 24. 18:24
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ mennyit szeretnék inni... Nekem is nehéz lesz még magát a tábort is kifizetni, ezért költőpénzből nem is viszek sokat. Olyan 5-6, max 7-8ezerre gondoltam, de ha nem is költöm el mind visszahozom. Nem azért megyek, hogy részeg legyek mind a 3 napon, sőt egyiken sem.
2010. júl. 24. 22:09
 15/26 A kérdező kommentje:
Húha 5-8 ezer az nem sok? Azt hiszem meggondolom még ezt a tábort :D
2010. júl. 24. 22:27
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkozom még. 18 a tábor díja, és 22-26-ig fog tartani. Ráadásul a születésnapom pont ekkor lesz. Ismerem magam, ilyenkor sokat költök és tök részeg leszek. Ráadásul messze lesz, az utazás is sok idő és költséges. +20ra nekem is szükségem lenne, de nem lesz rá keret... :(
2010. júl. 24. 22:42
 17/26 anonim ***** válasza:
78%
22:09-es vagyok. Igazából nem tudom. Én ritkán iszom, nem is nagyon tudom az italok mennyibe kerülnek:D Nem muszáj végülis mindet elkölteni:)
2010. júl. 24. 22:47
 18/26 anonim válasza:

Pannonon 15 lesz, én 5 ezret viszek költőpénznek, bár nem fogok annyit inni,mint a többiek, de ha vmi történik,akkor nem esek pánikba, h nincs pénzem. (pl nem tudnak értem jönni kocsival,akkor lesz pénzem buszra, vagy vmi történik velem, kórházban kötök ki,vagy lemerül telóm...) ezekre nem árt számítani, és mint mondtam, én nem fogom elkölteni az egészet, max 2 ezret, a többit hazaviszem.

És hadd írjak egy személyes véleményt: ilyen 1x van az életedben, használd ki, ne később bánkódj rajta, nagy buli lesz, imádni fogod,és alig akarsz majd eljönni onnan :)

2010. júl. 25. 09:14
 19/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ha otthonról viszel piát, akkor sokkal olcsóbban megúszod (pl. mézes házipálesz:))

Egyébként nálunk a tábor díja a szállást és a kaját tartalmazta, ill. gondolom a szervezés költségeit. Ha valaki nem finnyás, vagy nagyon nagy étvágyú, akkor kajára nem is kellett költenünk, azt a pár sört meg, amit napközben megiszik az ember, ki tudja pengetni. Persze minden suliban más a gólyatábor. Nálunk pl. feladatok közben is nagyon berúgtak a gólyáink, amikor senior voltam, persze ehhez kellettek a piás feladatok.

De az tuti, ha teheted menj el, mert hatalmas élmény, és sok mindent megalapoz a köv. 2-3-5 (kinek mennyi) évre:)

2010. júl. 26. 09:52
 20/26 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek!Engem is Debrecenbe vettek fel!:DD
2010. júl. 26. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!