A gólyatáborba sok pénzt kell vinni?
Pannonon 15 lesz, én 5 ezret viszek költőpénznek, bár nem fogok annyit inni,mint a többiek, de ha vmi történik,akkor nem esek pánikba, h nincs pénzem. (pl nem tudnak értem jönni kocsival,akkor lesz pénzem buszra, vagy vmi történik velem, kórházban kötök ki,vagy lemerül telóm...) ezekre nem árt számítani, és mint mondtam, én nem fogom elkölteni az egészet, max 2 ezret, a többit hazaviszem.
És hadd írjak egy személyes véleményt: ilyen 1x van az életedben, használd ki, ne később bánkódj rajta, nagy buli lesz, imádni fogod,és alig akarsz majd eljönni onnan :)
Szerintem ha otthonról viszel piát, akkor sokkal olcsóbban megúszod (pl. mézes házipálesz:))
Egyébként nálunk a tábor díja a szállást és a kaját tartalmazta, ill. gondolom a szervezés költségeit. Ha valaki nem finnyás, vagy nagyon nagy étvágyú, akkor kajára nem is kellett költenünk, azt a pár sört meg, amit napközben megiszik az ember, ki tudja pengetni. Persze minden suliban más a gólyatábor. Nálunk pl. feladatok közben is nagyon berúgtak a gólyáink, amikor senior voltam, persze ehhez kellettek a piás feladatok.
De az tuti, ha teheted menj el, mert hatalmas élmény, és sok mindent megalapoz a köv. 2-3-5 (kinek mennyi) évre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!