Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A gólyatáborba sok pénzt kell...

A gólyatáborba sok pénzt kell vinni?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ez egy ilyen lerészegedős pár nap lesz, viszont nekem bőven elég (sőőt...sok) lesz kifizetni még a tábor díját is.
2010. júl. 24. 16:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
49%

Nos ez attól függ, középsulis vagy főiskolás gólyatábor lesz. Én nem fogok sok pénzt vinni a középsulis táborba, lerészegedni meg végképp nincs 'kedvem', és nem is lenne, még akkor sem, ha fősulira mennék, hisz ez nem épp az alkoholról szól. Iskolától, társaságtól és önmagadtól is függ.

Üdv :)

15/F

2010. júl. 24. 17:07
 2/26 A kérdező kommentje:
egyetemről van szó :)
2010. júl. 24. 17:11
 3/26 anonim ***** válasza:
25%

nah erre én is kíváncsi vagyok...

téged hova vettek fel, kérdező?

2010. júl. 24. 17:16
 4/26 anonim ***** válasza:
23%
jah és középsuliban verébtábor van kedves első...
2010. júl. 24. 17:17
 5/26 A kérdező kommentje:
Debrecen. Téged?
 6/26 anonim ***** válasza:
17%
Bár én tavaly nem voltam gólyatáborban (mivel a részvételi díj is nagyon sok), így személyes tapasztalatom nincs, de azt mesélték a többiek, hogy az ital nem volt nagyon drága, de hát te tudod, hogy mennyit szoktál inni, és hogy arra egy átlagos estén mennyit költesz. Na kb. annyi pénzt vigyél, meg amennyit kajára kell még, de vihetsz is magaddal enni-inni.
 7/26 anonim válasza:
40%

"jah és középsuliban verébtábor van kedves első..."

Kedves 3., Én most megyek kilencedikbe, és képzeld csak el , milyen táborom volt ? GÓLYATÁBOROM !

2010. júl. 24. 17:27
 8/26 anonim ***** válasza:
76%

első vagyok... Mi??? O.o Veréb-tábor? :D Életemben nem hallottam ilyet xDD De nekünk hivatalosan is gólya-tábor lesz a neve, ha akarod, nézd meg a saját szemeddel: [link]

köszöntem :)

2010. júl. 24. 17:29
 9/26 anonim ***** válasza:
74%

Fura, hogy sok városban a középiskolai elsősöket is gólyáknak hívják, amikor ez tényleg az egyetemeken volt használatos mindig is.

Itt Pécsen a középsulis elsősöket szecskáknak hívják, és szecskatábor van.

2010. júl. 24. 17:29
 10/26 anonim ***** válasza:
harmadik vagyok. BME
2010. júl. 24. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!