Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Friss jogsisok tudnátok segíteni?

Friss jogsisok tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Februárban lesz a forgalmi vizsgám, nagyon szépen megy Hálistennek a vezetés, a parkolást most kezdtük el az még nem teljesen az igazi. Milyenek a mostani vizsgabiztosok? Mire kell fokozottan ügyelnem? Élményeket, tapasztalokat, tanácsokat kérnék. Köszönöm

2020. jan. 29. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is fizetnék már, negyedjère megyek majd, de az oktató soha nem tesz megjegyzèst rá, hogy fizetni lehetne, a vb zöme itt nálunk idős, szigorú, konzervatív ember, alapból nem nézem ki belőlük hogy lehet náluk fizetni.

Ez ma csakis arról szól, hogy minél többet fizessünk. Az egész jogosítvány szerzési rendszer ma egy rakás kaka.

2020. febr. 8. 07:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem se, de én rakerdezek szerintem. Sajnos itt bőven nem azon van a hangsúly, hogy tudsz-e vezetni, hanem hogy mennyit perkálsz. A vb-nek abszolút érdeke megbuktatni.
2020. febr. 8. 10:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Én még decemberben vizsgáztam és nagyon paráztam, mert én is csak rosszat hallottam a vizsgabiztosokról. Én a vizsgámon elfelejtettem fékpróbát csinálni, amiért ugye már simán meg lehet bukni, de az én vizsgabiztosom teljesen jófej módon mondta, hogy ezért csak behúz két hibavonalat, de mostantól mindenre nagyon figyeljek. Sikerült is elsőre. Úgyhogy, vannak még normális vizsgabiztosok.
2020. febr. 9. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:

#13as vagyok

Ja, és szó se volt lefizetésről. Szerintem ha felhozom a témát még jól meg is buktatott volna. Egyébként minimális óraszámmal vizsgáztam, egyedül az nem tetszett, hogy az oktatóm minden órán elment valahova bevásárolni.

2020. febr. 9. 15:26
 15/15 anonim ***** válasza:
13-as te is Budapesten vizsgáztál? Csak mert ha nem, akkor azért jóval könnyebb dolgod van. Engem azért buktattak meg, mert szerintem nem nézem eléggé a tükröt, meg nem egyenletes a kuplunghasználatom...na ilyenekre behúztak pont annyi vonalat, hogy meglegyen a 11 hibapont.
2020. febr. 9. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!