Államvizsgára tanulás, elfáradtam, elegem van, pedig még lenne mit. Ti is így vagytok/voltatok vele?
Attól függ, mennyire szoros a beosztásod.
Persze, van az az állapot, amikor muszáj pihenni, akár egy teljes napot is.
Ha nem megy, akkor egy óra pihenés is megteszi.
Én úgy csináltam hogy olvastam. Konkrétan ennyi. Kihúztam a lényegből a lényeget, a margóra írtam néha megjegyzéseket, vagy oda írtam néhány kulcs szót, ami mentén felmondhattam magamnak.
De a végén már csak az volt hogy elolvastam 5 tételt, aztán fel is mndtam őket és így tovább. 70%-át csak olvasgatással és lapozgatással memorizáltam.
Én is ugyanebben a cipőben járok. 5 napom van még.
Reggeltől estig kellene, tanulnom, hogy mindenre jusson idő (nagyon későn kezdtem el tanulni, mint mindig).
Mára már kiégtem, egyszerűen csak olvasni bírom az anyagot, de nem nagyon fogom fel... inkább gyakorizok :/
Javít a helyzeten, ha szüneteket tartasz és mozogsz közben. Kimész a friss levegőre, szellőztetsz stb.
Legalábbis azt a fajta tanulást, amihez otthon kell ülni és seggelni. A gyakorlatban ez az élethosszig tartó tanulás másképp néz ki.
Egyébként sikeres államvizsgát tettem ma, szóval kitartást kívánok mindenkinek,aki még előtte áll! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!