Tényleg butaság már most elkezdeni készülni az államvizsgára?
Örök halogató vagyok, mindig mindent az utolsó pillanatra hagyok. Szerencsére eddig erre még nem fáztam rá, mindig minden vizsgám elsőre sikerült. Azonban ennek hátránya is van, hiszen mikor végeztem a vizsgával, abban a pillanatban el is felejtettem mindent.
Az államvizsgával viszont nem akarok kockáztatni, szeretnék januárban úgy odamenni, hogy tök mindegy melyik tételt húzom, mert mindet biztosra tudom. :)
Ezért elterveztem, hogy minden nap tanulok egy kicsit. Így lesz ideje rögzülni a tételeknek, hiszen nap mint nap újra olvasom mindet.
Amikor ezt elmeséltem az egyik csoporttársamnak, ő csak hüledezett és azt mondta hülye stréber vagyok.
Nektek mi a véleményetek erről? Valóban felesleges 6 hónappal a záróvizsga előtt elkezdeni a tételeket tanulni?
Egyébként pénzügy-számvitel szakos vagyok, controlling szakirányon, levelező tagozaton. Az iskolát család és munka mellett csinálom.
Nem hülyeség
Nagyon jó ötlet (Bár nem fog könnyen menni a nagy melegben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!