Jár (t) valaki ezek közül a szakok közül valamelyikre?
Figyelt kérdés
reklámszervező szakmenedzser; tervezőgrafika; mozgóképkultúra és médiaismeret (BKF)
Még van pár évem az egyetemig, de most csak nézelődök, hogy merre mennék majd, és ezek a szakok tetszettek meg. Tudna esetleg valaki ezekről mesélni (milyen volt, tapasztalatok, hangulat, tanárok..)?
2010. júl. 20. 23:11
1/5 anonim 

válasza:

OMG! Ezek büfészakirányok!
a leglenézetteb szakmák közé tartoznak.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy mindenképpen ezek közül megyek valamelyikre... de egyébként ez is egy vélemény :)
2010. júl. 20. 23:45
3/5 anonim 

válasza:

Nálunk nem mozgóképkultúra és médiaismeret szak van, hanem kommunikáció- és médiatudomány, én arra jártam, vagyis járok még most is, de azért rá kellett jönnöm, hogy kell mellé mégegy szakra jelentkeznem, ha munkát is szeretnék majd. Rosszat nem tudok róla mondani igazából, mert érdekes, meg lehet tanulni, stb. Csak túl sokan szaladgálnak ilyen végzettséggel, és túl kevés a hely, ahol használni lehet. Márpedig ha ilyen diplomát szerzel, akkor nyilván olyan helyen akarsz dolgozni, ahova erre van szükség.
4/5 anonim 

válasza:

ezek nem a főislokai szakok, hanem csak okj-s, ugye?
mert ha igen, akkor sz*rt se érnek... barátnőm a reklámszervezőt csinálta, hát kitörölheti vele a seggét....
sajnos jól hangzanak, érdekesnek, kreatívnak, de nem érnek semmit.
5/5 A kérdező kommentje:
Hm... Köszi a válaszokat
2010. júl. 21. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!