Lányok ti a koliban, hogyan szoktátok meg h nincs zuhanyfüggöny?
Figyelt kérdés
Szeptembertől kolis leszek, és olvastam a fórumon h nincs zuhanyfüggöny....tudom h semmi újat nem tudok majd mutatni, de elég szégyenlős vagyok
Mielőtt leoltanátok nincs pénzem albira
2010. júl. 18. 15:53
1/7 anonim válasza:
Ez nekem is nehezen fog menni... :S Keress egy jó nagy törölközőt, meg két nehezéket rá, és imádkozz, hogy a lányok ne legyenek nagyon szemetek... Vagy valakit, aki hasonlóan szégyenlős, és menjetek együtt zuhanyozni.
2/7 anonim válasza:
Nem hinném hogy ott bárkit is érdekelne a sunid...Te sem véleményezed másokét gondolom.
3/7 anonim válasza:
Egy idő után meg lehet szokni. Mondjuk nekünk meg főleg meg kellett, mivel koedukált volt a fürdőszoba, így lányok-fiúk egy helyiségben fürödtek.
Nem kell szégyenlősnek lenni, majd megszokod
4/7 anonim válasza:
Hat, mi kervenyeztuk, hogy legyen, es lett. Addig meg kibirtuk, hogy aki epp a zuhanyra vart, az mustralt. Szoval de, van akit a "suncim" erdekelt...
6/7 anonim válasza:
Engem szerencsére csak 1-1 kirándulás erejéig érintett a probléma, de én általában fal melletti zuhanyt választottam, így a sarok felé fordulva nem látszottak a lényeges testrészeim.
De az is egy megoldás lehet, ha olyan lehetetlen időpontben fürdesz (nagyon korán vagy nagyon későn) amikor rajtad kívül senki más.
7/7 anonim válasza:
Hidd el, ez a kérdés engem is aggaszt. Ezért gondolkodom, hogy kolis legyek, vagy ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!