Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemen mibe szoktatok irni?

Az egyetemen mibe szoktatok irni?

Figyelt kérdés

Iden kezdem az orvosit, es nem igazan tudom, hogy mibe irjak. Spiralos fuzetbe? Vagy kulon lapokra, amiket majd osszegyujtok egy mappaba?

Segitsetek kerlek!

2011. szept. 6. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!Én egyszerű nagy spirálfüzetbe szoktam írni, vagy ennek a kisebb változatába.

Vannak csop.társaim akik viszont lapokra szoktak..

Szerintem azért jobb a füzet, mert nem kallodik ek a lap, meg egy helyen megvan minden.

De igazából szerintem ezt majd neked kell kitapsztalnod, hogy neked melyik a jobb:)

2011. szept. 6. 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Én anno spirálfüzetbe írtam (tavaly nyáron végeztem). Ha valaki kölcsönkérte a jegyzetemet fénymásolásra, akkor tuti, hogy nem kallódtak el a lapok.
2011. szept. 6. 23:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Én lapokra írok. Mivel ha egy nap öt előadásom van, nincs kedvem öt füzetet cipelni. No meg így ha ronda lesz egy jegyzet, könnyen ki tudom cserélni a letisztázottra.

Fénymásolni kölcsön nem adok, max. beszkennelem és elküldöm, ha valaki megkér.

2011. szept. 6. 23:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Én anno írtam mindenbe/mindenre.

Ilyen kérdést...arra/abba írsz amibe akarsz. (volt olyan aki laptopon jegyzetelt)

2011. szept. 6. 23:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Én ma voltam először egyetemen,ahogy láttam mindenki spirálfüzetbe írt (vagy nagyba vagy kisebbe). Voltak köztünk olyanok is az előadáson akik már tavaly óta oda járnak,ők is spirálfüzetbe írnak. Az igaz hogy ha lapra írod akkor nem kell füzeteket cipelned,kicserélheted a jegyzetet ha csúnyára sikerült,de a lap elkallódhat. Szerintem ha egy nap 2-3-nál nincs több órád akkor a füzetet válaszd,mert abban biztosan meglesznek a jegyzetek,ha egy nap több órád van akkor pedig a lapot és így nem kell cipekednek,otthon pedig lefűzheted mappába:)
2011. szept. 6. 23:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Általában lapokra írok, de tényleg parás , hogy elveszik, összegyűrődik stb!

Szerintem a legjobb, ha veszel egy spirál füzetet, és abba írj mindent. A lap tetejére ráírod a dátumot, és, hogy éppen milyen előadáson vagy, utána meg otthon kitéped, és lefűzöd külön mappákba! Így nem kell sok füzetet cipelni, de elveszni, összegyűrődni se fog.

2011. szept. 7. 09:00
 7/9 anonim ***** válasza:

ami neked kényelmesebb.

Én a lapot jobban szerettem, mert rugalmasabb. Utólag javítható vagy bővíthető, pl. ha egy óra kimaradt, akkor nem kellett következő órán megsaccolni, hogy vajon mennyit kell kihagyni a füzetben a pótlására. Annyi van, hogy számozni kell, én minden lap tetejére felirtam a tárgyat, alulra meg a lapszámot, így ha össze is keveredtek, újra tudtam rendezni.

2011. szept. 7. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:

És ha már eleve lefűzött lapokat vinnél? Kisebb mappában, vagy műanyag tasakban, abból nem hiszem h elkallódik...

De én pl most vagyok elsős, füzetekbe fogok írni.

2011. szept. 7. 09:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom nagyon szepen a valaszaitokat. Tobb oram is lesz egy nap + meg konyveket is fog kelleni majd cipeljek, ugy hogy valoszinuleg lapokra fogok irni, amiket majd targy szerint osszefuzok.Aki pedig iden kezd, sok sikert!
2011. szept. 7. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!