Mit csináljak? Sűrgős!
Köszönöm, nagyon kedves vagy.
Nálunk július 2.-áig tartott az érettségi, az eredményeket 4.-én tudtuk meg. 6.-án kértem egy helyettesító dokumentumot, mert a diplomát csak 12.-én adták ide. 6.-án magyarosítottam,közjegyzővel hitelesíttettem a dokumentumot és még aznap feltöltöttem a felvi.hu-ra. Akkor nem gondoltam, hogy az eredeti is fog kelleni, pedig így utólag egyértelmű... Tegnap még feldolgozás alatt állt az érettségi bizonyítványom, ma tudtam meg, hogy elutasították. Innen tudod a folytatást. Remélem, hogy még nem késő, nem szeretnék egy évet halasztani. :(

Elszállt az első hozzászólásom, de talán jobb is. A 45%os válaszoló remélem csak provokál és nem így gondolja tényleg, de mindkét esetben befizetném egy tarkólövésre és remélem a moderátorok is hamar leszedik. Az én arcomról sül le a bőr, mikor valaki így nyilatkozik, szánalmas.
Kérdező, próbáld meg hétfőn, szinte biztos, hogy beküldheted mégegyszer, hiszen a határidő arra vonatkozik, hogy egyátalán feltölts valamit, ezt meg csak ki kell egészíteni, erre van ez a holtidő a ponthatárok kihírdetéséig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!