Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Sűrgős!

Mit csináljak? Sűrgős!

Figyelt kérdés
Külföldi vagyok és magyar felsőolkatási rendszerbe jelentkeztem. Feltöltöttem a középiskolai érettségi bizonyítvány magyarosított változatát de az eredetit nem. Csak tegnap kerlüt feldolgozásra és kiderült hogy az eredeti is kellett volna. Most meg már nem tudok feltölteni. Mit tudok csinálni?
2010. júl. 16. 17:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon kedves vagy.

Nálunk július 2.-áig tartott az érettségi, az eredményeket 4.-én tudtuk meg. 6.-án kértem egy helyettesító dokumentumot, mert a diplomát csak 12.-én adták ide. 6.-án magyarosítottam,közjegyzővel hitelesíttettem a dokumentumot és még aznap feltöltöttem a felvi.hu-ra. Akkor nem gondoltam, hogy az eredeti is fog kelleni, pedig így utólag egyértelmű... Tegnap még feldolgozás alatt állt az érettségi bizonyítványom, ma tudtam meg, hogy elutasították. Innen tudod a folytatást. Remélem, hogy még nem késő, nem szeretnék egy évet halasztani. :(

2010. júl. 16. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:
20%
Kit érdekel, hogy nálatok mikor van vége az érettséginek, Magyarországon vége van az érettséginek x.-én, és ehhez idomulnak a határidők is. Hogy gondoltad, majd megvárja a hivatal, hogy a Húsvét szigeteken is vége legyen az érettséginek, hátha jelentkezik valaki onnan? A határidők alapjában a Magyar jelentkezőkhöz vannak alakítva, (helyesen), nem tudnak tekintettel lenni néhány külföldi jelentkezőre, akármennyire is toporzékolnak.
2010. júl. 16. 18:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Időben feltöltöttem a dokumentumokat, csak az eredeti kimaradt. És nyugodt lehetsz, költségtérítéses helyre jelentkeztem, nem pedig államilag finanszírozottra.
2010. júl. 16. 18:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem lenne, hogy ugye hétfőn felhívom őket, írtam emailt. Van értelme felmenni Bpestre? Vagy várjam meg, hogy mit mondanak hétfőn, telefonon?
2010. júl. 16. 18:30
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

Elszállt az első hozzászólásom, de talán jobb is. A 45%os válaszoló remélem csak provokál és nem így gondolja tényleg, de mindkét esetben befizetném egy tarkólövésre és remélem a moderátorok is hamar leszedik. Az én arcomról sül le a bőr, mikor valaki így nyilatkozik, szánalmas.

Kérdező, próbáld meg hétfőn, szinte biztos, hogy beküldheted mégegyszer, hiszen a határidő arra vonatkozik, hogy egyátalán feltölts valamit, ezt meg csak ki kell egészíteni, erre van ez a holtidő a ponthatárok kihírdetéséig..

2010. júl. 16. 19:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves vagy. Adtál egy kis reményt. Itt sírok másfél órája.
2010. júl. 16. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!