Mit csináljak? Sűrgős!
Figyelt kérdés
Külföldi vagyok és magyar felsőolkatási rendszerbe jelentkeztem. Feltöltöttem a középiskolai érettségi bizonyítvány magyarosított változatát de az eredetit nem. Csak tegnap kerlüt feldolgozásra és kiderült hogy az eredeti is kellett volna. Most meg már nem tudok feltölteni. Mit tudok csinálni?2010. júl. 16. 17:02
1/16 anonim 

válasza:

miért nem érdeklődsz telefonon?amúgy necces.
2/16 A kérdező kommentje:
Az ügyfélszolgálat számán hívjam?
2010. júl. 16. 17:12
5/16 A kérdező kommentje:
Foglaltat jelez. És péntek van, hétvégén tuti nincsenek benn, mit tudok csinálni?
2010. júl. 16. 17:14
6/16 A kérdező kommentje:
Már egy csomószor hívtam és még mindig foglalt. :(
2010. júl. 16. 17:17
7/16 anonim 

válasza:

igen munkaidőn kívül fogltat jelez, és e-mailre sem válaszolnak hétfő reggelig. Szóval akkor tudsz próbálkozni telfonon, sok sikert hozzá.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Holnap van értelme próbákozni?
2010. júl. 16. 17:29
9/16 A kérdező kommentje:
Írtam nekik egy e-mailt, amiben pótoltam a hiányzó dokumentumokat. Hétfő reggel felhívom őket.
2010. júl. 16. 18:02
10/16 anonim 

válasza:

Az utolsóról inkább nem nyilatkoznék..
Persze, fel kell venni velük a kapcsolatot. Ha beküldted időben a dokumentumot, de ők elutasították, még van lehetőséged pótolni. De minél előbb jelezd!
Hétfőn reggel ez legyen az első!
Üdv, és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!