ELTE vagy SZTE BTK a jobb?
Jövőre felvételizek egyetemre. Nyelvszakos szeretnék lenni (spanyol). Melyik egyetemet válasszam?
Köszönöm előre is! :)

Azért a Szegedi Tudományegyetemet vidéki putriegyetemnek titulálni elég durva szerintem. Nem sok suli van rajta az európai (azt hiszem) 500-as listán, de az SZTE rajta van.
Meg elég furcsa, hogy te putriegyetemezel itt, aztán azt mondod, hogy a vidéki egyetemek diákjai fröcsögnek. Gondolkodj már el.
Megkérdezhetem, hogy mégis melyik 2 pesti egyetemre jártál?

Jajj, maradjunk már azzal az 500-as listával: attól, hogy 100 évvel ezelőtt volt egy Nobel-díjasa a SZTE-nek, máris felkerült a listára. A vizsgálat módszertanát is ismerni kéne tán...
Hogy melyikre? a 3 nagy közül az ELTE-re nem, azt hiszem ezek után kitalálhatod...:)

Uzsinyó: Akkor verjed csak a melled.
Én meg elmegyek sírni a sarokba, amiért egy vidéki putriegyetemre járok:((

én is nyelvre jelentkezek idén (német)
nekem mindenki az SZTE-t javasolta,pedig pécsi vagyok,így közel sincs közel az a 3 órás út..
barátnőm ELTE-anglisztika-s háát nincs elragadtatva az oktatásról.. és Szeged egyre híresebb az országba,főleg a bölcsész kar :)

amúgy egy putriegyetemre nem hiszem hogy 400 pont lenne egy bölcsész szaknál a minimum (konkrétan németet tudom).
és Pesten az ELTE-n kivül nyugodtan azokat is nevezheted Putriegyetemnek,csak azok mennek azokra akiket nem vesznek fel az ELTE-re és nincs kedvük utazgatni. ez az igazság
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!