Humánból reálba? 1 év középiskola után?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 9. osztályt humán osztályban kezdtem és már félévnel gondolkoztam a reáltudományokon, tehát matekba szeretnék menni. Kérdésem: 1 év alatt (most 10.-es vagyok) sok lehet az elmaradásom matek és fizika terén? Nagyon szeretem mindkettöt fogalmam sincs miért a humán mellett döntöttem.. Betudnám pótolni? reál felfogású vagyok nagyon szeretem a bioszt, kemiát, matekot és fizikát. Hallottam hogy nagyon nehéz a matek érettségi és hogy magantanár kell hozza, mert egyedül nem sikerül. Igaz ez? de maradjunk annál hogy 1 év társadalomtudomány tanulás után visszazárkózhatok a most 10.-es Matekosokhoz ha átmegyek? (köszi :) )2019. szept. 23. 15:56
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg simán fel tudnál zárkózni, főleg ha szereted
Attól függ, hogy a közép vagy az emelt matek érettségit nézzük.
Az idei közép érettségi szerintem nehezebb volt, mint a régebbiek, de úgy, hogy nem jártam magantanarhoz, humán osztályba jártam, hazit is alig írtam év közben, órán se mindig figyeltem és csak pár érettségit csináltam meg a ‘rendes’ érettségi előtt, úgy írtam 69%-ot, ami négyes
Igen, lehetne jobb is, de a fent említett dolgok mellett én nagyon örültem neki 😃
Szóval ha én ennyire meg tudtam írni, nem valószínű, hogy annyira nehéz lenne 😂
Az emelt már azért nyilván sokkal nehezebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!