Miért úszik az alumínium hajó a vízen? Ha meglékeljük miért süllyed el?
Úristen!
Hány éves vagy hogy még ennyit sem tudsz!?
A hajó fajsúlya kisebb a víz fajsúlyánál! (mivel a hajó üreges! ha tömör lenne elsüllyedne a vízben) Ezért fennmarad a vizen!
Ha kifúrod a lyukon megtelik vízzel, és ekkor már a fajsúlya nagyobb lesz a vízénél! Elsüllyed!
Ha olyan anyagból csinálsz hajót, aminek a fajsúlya megegyezik a vízével, úszni fog, és ha kijukasztod lebegni, de nem süllyed a fenékre!
Jó csajozási dumád van, de egy kicsit gyenge. :D
Aztán rájöttem, de köszönöm a pontos választ!!!
"Jó csajozási dumád van, de egy kicsit gyenge"
De legalább nem mással csináltatja a leckéjét.
Utolsó: Nem tehetek róla, ha nem ment át az irónia. Ennyire sík nem vagyok. :D
"De azért köszi a figyelmeztetést!" (Inkább idézőjelbe teszem, nehogy ezt is komolyan vedd!)
Oké, segít az ember, mint írod is legjobb tudása szerint.
De (!) sokszor előremutatóbb az, ha nem a pontost választ kapja meg az illető, hanem azt, hogy miként jut el a válaszhoz.
De ehhez a kérdező is kell.
Ha nem érdekli csak "csinálok már valamit, hogy ne mondják azt, hogy nem foglalkoztam vele" van, inkább meg se kérdezze. Ha meg érdekli akkor ő is a legjobb tudása szerint álljon hozzá és tegyen is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!