Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Miért úszik az alumínium hajó...

Miért úszik az alumínium hajó a vízen? Ha meglékeljük miért süllyed el?

Figyelt kérdés
köszönöm!! :))

2015. máj. 27. 13:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jajj de rossz, hogy nincs időm visszaírni, pedig ehhez nekem is lenne egy-két szavam. Nem baj, majd este jövök. ;)
2015. máj. 28. 13:26
 12/14 anonim válasza:
10: Igen ebben teljesen igazad van, de én nem pont erről beszélek. Az is teljesen jó, ha nem a konkrét választ adod meg, hanem csak útmutatást adsz. Az is hasznos lehet. Engem csak két dolog zavar. Az egyik a "ne velem írasd meg a házidat", a másik meg a "de hülye vagy hogy még ezt sem tudod" típusú kommentek. Az hogy hogyan adsz segítséget, már teljesen más tészta.
2015. máj. 28. 16:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Kicsit késő van, de ezt még leírom:

Látom páran unatkoznak itt, s elhitetik magukkal, hogy értelmes dolgot csinálnak. :D :(( Ne csapjátok be magatokat! Jó lenne ha ennyi időm lenne! Sosem fogom megérteni a kötözködést, rossz indulatot.

A csajozós szöveget is azért írtam, mert nem lett volna helyesebb azt írni, hogy ,,Héé paraszt (nem, itt gyik-on a hatosztályos a divat), először tanulj meg szöveget értelmezni, aztán válaszolj..."

Semmi, de semmi értelme így beszélni. Ja és kedves volt, miután kifejezte írásban lenézését, válaszolt. (első válaszoló)

Nem értem, egyszerűen nem értem, ha már kapok a kérdésemre értelmes választ, akkor miért fektettek ilyenekbe időt, energiát, karakterleütést :D hogy "beszóljatok"??????!!!!! Nektek ettől mitől lesz jobb? Nem tudom, hogy itt most csak egy személy mondja a magáét, vagy többen unatkoznak?! Mindenesetre, rossz ezt látni, hogyha már segíteni nem segítenek/vagy tudnak, ilyen szöveggel húzzák mások idejét, fárasztják a másikat.

Komolyan kíváncsi vagyok, mire volt ez az egész jó? Szerintem/szerintetek nem írom ki köv. alkalommal a hasonló kaliberű kérdéseket? De, már azóta ki is írtam egy újabbat. Szerintetek "meghatott" ez a hozzáállás? Biztos elszégyelltem magam, egész nap, máson sem járt az eszem.

Azt meg végképp, nem értem, hogy így láthatatlanba , hogy veszi valaki, hogy mennyire érdekel a tárgy és mennyi energiát fektetek bele. ... naah jó én itt meguntam ezt az egészet. Borzasztó ami itt megy (GYIK-on). Ezért nem csodálkozok már a való világban sem semmin. (Ezen a nagy érzéketlenségen.)

A Többiektől nagyon jól esett a bevédés :)) Nagyon jó érzés, hogy még van "egy kis szeretet" (nyilván több:D) az emberekben!!!! Köszönöm, és teljes mértékben egyet értek. a GYIK nem Activity és nem pontra megy, hogy mindenhova kelljen írni valamit.

Na jó éjt Nektek! (Mindenkinek)

2015. máj. 28. 23:20
 14/14 Tom Benko ***** válasza:
@9: Nem.
2015. máj. 29. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!