Mit kéne tanulnom, miben találom meg ezt? (többi lent) Köszi ha elolvasod!
Először is: nem találtam olyan kategóriát, ahova ezt kiírhattam volna, szóval légyszi ne offoljatok! Köszi
19 éves lány vagyok, kicsit elveszve azzal, hogy mi iránt is érdeklődöm, milyen szakmát válasszak.
Szóval most próbálom összefoglalni röviden.
Kreatív vagyok, a szépérzékem is a helyén úgy érzem. Szeretek szabni, varrni, ötletelni, színekkel, mintákkal és anyagokkal játszani. Fával is szívesen dolgozom. Szeretek "hangulatokat összeállítani" és ez tudom furán hangzik, de valami olyasmit értek alatta, hogy akár terek, outfitek, ételek estén szeretek alkotni egy adott hangulathoz igazodva. Nagyon fontosnak tartom az összhangot ilyenkor IS. Ugyanehhez kötődik, hogy szeretek ingatlanokat is nézegetni(más kérdés, hogy éppen más házat szeretnénk venni, szóval nem csak szórakozásból teszem). Nézem az elrendezést, hogy mit lehetne kihozni egy ingatlanból, figyelem az arányokat.
Szóval dióhéjban ezek a fontosabbak. Na most ezek alapján ti mire asszociáltok, hogy mi lenne alkalmas számomra, mint foglalkozás, vagy mit kéne tanulnom? Miben találom meg ezt?
Még annyi, hogy most kezdek el egy gazdasági egyetemet és kicsit lélekben kézzel-lábbal tiltakozok ellene, de a szüleim "nyomására" elkezdem, mert jelenleg nem tudok mást felmutatni, hogy akkor én máshova megyek. És félek egy "ilyen szakot" csak úgy eldobni magamtól, mert lehet hogy ha 5-10-20 év múlva mégis ilyen irányba érdeklődnék, nem jutnék be.
Szóval ez van. Köszönöm a segítő válaszokat és együtt ötletelést!!
Ezek közül a szabás-varrás aminek van értelme. Menj szabónak,varrónőnek.
Ingatlanokat nézegetni meg szerintem kb. mindenki szeret, legfeljebb elmegy tőle a kedve, amikor meglátja az árakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!