Mit kell tennem/tanulnom ahhoz, hogy tetoválhassak?
Nyilván nem ilyen otthoni tetoválógépre gondolok, hanem szeretnék komolyan ezzel foglalkozni. A kézügyességem jó, bármit lerajzolok, de persze fejleszteni kell.
Léteznek tanfolyamok? Hogyan lehet ebbe belefogni?
Szia!
Igen, léteznek tanfolyamok, bár nem ismerem őket személyesen, így nem tudom, mennyire megbízhatóak. Régebben eléggé nagy lehúzások voltak ezek. Lehet mára változott a dolog.
Inkább otthon érdemes tanulni és fejlődni. Rajzolni, festeni, mindenféle témában az egyenes vonaltól a nagyon élethűig mindent, sokszor, sokat. Érdemes gépet is beszerezni. Szerintem egy kínai vacak nagyon jó otthon gyakorolni gyakorlóbőrre. Miért? Mert nagyon rezeg, és eléggé rossz. Így egyrészt érdemes tanulni a működését, bütykölni is, illetve hozzászokni a rosszhoz. Vagy egy használt, de jobb gép. Gyakorolni itt is rengeteget kell. Itt is már nagyon sokszor megválaszoltam ezt a kérdést, de mások is. Videók, konferenciák...stb.
Pénz kell, nagy türelem, kitartás, kedvesség és készség. Röviden ennyi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!