Bartizál Sándor kérdése:
Megéri gépész szak után Ügyvédnek tanulnom?
Figyelt kérdés
Most Gépésznek tanulok mivel nem akartam 4 évig tanulni a semmiért ezért inkább így oldottam meg. Egyetemhez szükséges a felső fokú érettségi? Kell még ezen kívül valami az egyetemi jelentkezéshez? Az ügyvédi pályán kívül még a mechatronikai szakra gondoltam vagy még az orvosi pálya, de erre még rá érek mivel csak most leszek 10 évfolyamos. Csak fontos lenne tudnom, hogy számítanak e a jegyek a 4 év alatt?2018. jún. 21. 23:31
1/4 anonim válasza:
Ha így kezdődik, hogy "megéri", akkor NEM!
Ez pedig képzési vagy karrier kérdés, nem kulturális.
2/4 anonim válasza:
Ha a gépészet vagy más műszaki pálya érdekel, akkor ne válts jogra, mert lefő az agyad a sok logikátlan hülyétől. Egyébként persze, lehet jelentkezni, minden a ponthatároktól függ.
3/4 anonim válasza:
Nem értem. Te most egyetmere jársz vagy gimibe?
Gondolom gimibe. Ha viszont nem akarsz négy évet tanulni még, szerintem egyetem közelébe se menj. Főleg nem orvosi közelébe mert az tart a legtovább. Bár ahhoz, ügyvéd legyél szintén kell 8-10 év. Egyetemi jelentkezéssel kapcsolatban meg ajánlom figyelmedbe a felvi.hu portált.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
Át gondoltam és inkább gépész irányban szeretnék majd tovább tanulni!
Mindenki segítségét köszönöm!
2018. jún. 25. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!