Nem tudom minek kellene tanulnom, milyen munkát kellene választanom. Szerintetek?
Tudom, hogy nem ismertek és így nehéz, de gondoltam hátha valaki véletlen leírja az álommelóm :)
Pár szó rólam: Szeretek utazni, új dolgokat megismerni. Szeretem az állatokat, a biológiát, a művészeteket (főleg a fotózást). Nem mondom, hogy nem szeretem az embereket mert a kedves, nyitott, elfogadó emberekkel jól kijövök és szeretek is ilyen embereket megismerni, viszont az agresszív, bunkó emberektől én is agresszív és bunkó leszek (ezért se mentem eladónak..) :D
Szeretem ha kreatívkodhatok, de néha jó kikapcsolni az agyamat.
A mostani munkám olyan, hogy kiölt belőlem minden életkedvet, ráadásul folyton fáj mindenem a fizikai munkától.. Szeretnék váltani, szeretnék egyetemre menni, de nagyon nehéz eldönteni, megtalálni, hogy mi is az ami tényleg érdekel.. A tanulással nincs bajom, ha megtalálnám az álommunkámat, szívesen megdolgoznék azért, hogy azt csinálhassam amit szeretek! :)
Rendezvényszervező?
Vagy valami állatokhoz szorosan kapcsolódo, pl allatdoki vagy masszőr (állatoknak)
A rendezvényszervezéshez nem kell diploma, az csak egy kamu szak, ami piacképtelen. Nevetséges hogy ki mertek találni ilyet, amihez a 8 általános is elég.
Kérdező, menj idegenvezetőnek! Az tisztességes szak/foglalkozás, és neked tetszene is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!