Gyógytornász szeretnék lenni. Most vagyok tizedikes, és év végén faktot kell választanom. Nem tudom, hogy elég-e a középszintű biológia, valamint kérdés az, hogy érdemes-e fizikát vagy inkább kémiát tanulnom? (folyt. )
Nem lesz sok a 3 emelt? Egyébként nincs olyan, hogy kötelező.
Gyógytornászra elég a közép szintű, inkább írj egy jó közép szintűt, mint egy rosszabb emeltet, de ettől függetlenül nem baj, ha emelt szinten tanulod.
"nálunk attól számít emeltnek....."
MINDENHOL KÖZPONTI ÉRETTSÉGI VAN, ÉS LESZARJÁK HOGY NÁLATOK MI SZÁMÍT EMELTNEK!!
ATTÓL SEMMI NEM EMELT HOGY NÉMETÜL TANULOD....
na akkor mégegyszer.
A MI ISKOLÁNK NEM A MAGYAR ÉRETTSÉGI-RENDSZER SZERINT MŰKÖDIK, HANEM A NÉMETORSZÁGI SZERINT, ERGO EGY NÉMET TULAJDONÚ MAGÁNISKOLA, AMI A NÉMET SZABÁLYOK ÉS TÖRVÉNYEK SZERINT MŰKÖDIK. NÉMETORSZÁGBAN ELFOGADOTT ÉRETTSÉGIT KAPUNK, AMI AZT JELENTI, HOGY TELJESEN KÜLÖNBÖZIK A MAGYARTÓL. AZ ÉN KÉRDÉSEM CSUPÁN ANNYI VOLT, HOGY MILYEN FAKTOT VÁLASSZAK. DE HA NEM LEHET NORMÁLIS EMBER MÓDJÁRA MEGBESZÉLNI, HANEM RÖGTÖN BUNKÓZNI ÉS AKADÉKOSKODNI, AKKOR NE IS ÍRJATOK... (akinek nem inge, ne vegye magára...)
a buzgómócsingosnak: hadd döntsem már én el, hogy hogyan tanulok és mit. azt hiszem, ez az oldal pont arra van, hogy tisztában legyek a dolgokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!