Aki allergiás több mindenre is, az lehet gyógyszerész? Van egészségügyi vizsgálat, mint az orvosin?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 19:48
1/5 anonim válasza:
csak tipp, de szerintem lehetsz, attól függ mire vagy allergiás ... :)
2/5 anonim válasza:
orvos se lehet az ember ha sok mindenre allergiás? ez tuti? mert ha igen, akkor el tudnám képzelni hogy gyógyszerész sem, de én erről még sose hallottam
3/5 anonim válasza:
igazából én sem, szerintem alkalmassági vizsgálat sincs, felvin én pl nem láttam h kéne
4/5 anonim válasza:
Nekünk a 3 év alatt (orvosi egyetemen) még sosem volt alkalmassági vizsgálat...
5/5 A kérdező kommentje:
Egészségügyi vizsgálat van a legelején vérvétel stb. Igazából fémekre (de csak akkor ha a testemben vannak), szinte minden habfürdőre stb, de gondolom semmilyen szerben nem kell majd megfürödni:D, + ételallergia.
Szerintetek lehet kizáróok? Egyébként orvosit is megjelöltem, vajon van olyan aki megbukik ezek az eü vizsgálaton? Csak mert, ha létezik olyan, akkor az én leszek:D, mindenféle nyavajám van, de semmi sem olyan ami munkavégzésben akadályozna, vagy el lehetne kapni. Talán csak a kézizmok kissé silányak, nehezebben szorítok, de erről meg nincs papírom, ahogy az állandó kézremegésemről sem, de talán még az se annyira vészes. Meg még 1-2 dolog.
2010. júl. 14. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!