Ahol lakom, sokféle (márkájú-típusú) buszon van szerencsém utazni.
Nos ebből kiindulva, legyen nagyon halk rendkívül sima futású, emelkedőn felfelé legyen tolóerő rendesen, a vezető mindent(mindenkit) lásson, és a szervizeléskor könnyen átlátható legyen nagyjából minden. Az sem árt, ha a motorra legalább hat év a gari de inkább tíz év. Persze ez megkívánja a napi motorház kukkolást törölgetést, csepegés-jelzést a karbantartók felé.
Az utaskényelem sem megvetendő..legyen az klíma, vagy fűtés...távolságin a led-es olvasólámpa, és alapból gyors wi-fi...(legfeljebb beépítik, vagy feltünteik a jegyárba)
Errefelé van olyan busz is, ami a hegyre alig tud felvánszorogni, és olyan is, ami a délutáni tömött csúcsban halkan, és baromi nagy elánnal tép felfelé..aki mögötte jön, az nem lát még csak halvány füstöt sem..
szóval meglátjuk...
Szerintem meg attól, hogy milyen az ára, még nem lesz jó. És mondom ezt úgy, hogy valószínűleg veled ellentétben én dolgozok/dolgoztam velük. Egyébként csak megsúgom a Credo se egy hű de olcsó járgány egy nyomi kis econell simán 60-70 milla. Egy akkora méretű Merci vagy MAN szintén kijön 80-90 között. És ja, megér annyit a különbözet. Főleg azért, mert bár okoskodóan beböfögöd, hogy olcsó a szervizelése, csak az a gond, hogy még a null kilométeresek is képesek minden héten lerobbanni. Ennyit a szervizről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!