Szerintetek a fülkés vagy a sima kocsik jobbak vonaton?
9-re:
Miért zavarna? Nincsen szociális fóbiám, mint a gyakorisok jelentős részének. :DDDDDDDDD
#12:
Na ácsi, az, hogy a "te fülkéd", az a hálófülke, amiben van ágy is, azt tényleg csak te foglalod le. Viszont az egyszemélyes hálófülke nem olcsó, akinek nincsenek anyagi gondjai, annak áldásom rá, én nem fogok egy vagyont kifizetni érte, az biztos, csak hogy legyen magánszférám.
A normál fülkében, ahol nincs ágy, ott csak egy ülést foglalhatsz, azonkívül bárki más bemehet oda leülni. Na persze meg lehet próbálni, hogy bezárod belülről (a legtöbbet be lehet), viszont akkor többnyire az lesz, hogy hívják a kallert, aki jól lecsesz téged, hogy ezt meg hogy képzeled. :D
Termes.
- Nem picike terület, van térérzet
- Ha becsukatják az ablakot, még nyitva lehet a kocsiban máshol, ahonnan jön oxigén
- 4 ülés van az ablak mellett és nem 2
- csak egy oldalról ülnek melletted vadidegenek, hiszen a másik oldalról vagy ablak, vagy folyosó van
- nem kell 5 emberen átmássz, hogy kijuss
A fülkés talán csak csoportos utazásnál az igazi.
15-re és 16-ra:
Én pl. nem is kérdezném meg, van-e szabad hely. Kinyitnám a fülke ajtaját, köszönnék és raknám le a táskámat, kabátomat. Ha azt mondja, hogy foglalt a fülke, akkor megmondanám, hogy ha jönnek azok, akiknek lefoglalta, majd akkor átadom a helyemet. De ha csak eggyel is kevesebben jönnek, mint ahány hely van, akkor maradok a fülkében.
Én ezidáig csak avitt, rohadó, ósdi fülkés vonatokkal találkoztam ezen a vonalon. Szóval annak ellenére sem kérek belőle, hogy kevésbé tömött vonaton ott van magánszférád és mondjuk fülkénként tudod szabályozni, hogy nyitva legyen-e az ablak vagy sem.
A Flirt vonatoknál már nem lehet semmi sem egybefüggőbb:D És annak ellenére is azt választom, hogy kényelmetlen (elővárosinak készült, nem másfél órás útra). Mivel modern, tiszta, sokkal komfortosabb érzetet kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!