Ha IC vonatra veszek jegyet, pótjegyet és hellyegyet, de meggondolom és ugyanoda, de síma gyorsvonatra érvényes ez a jegy?
Figyelt kérdés
Tehát,konkrét esetben,ha megvettem erre az ic-re a koplett jegyet,de teszem azt késik fél órát ez az ic, de indul ugyanoda előbb egy sebesvonat, akkor érvényes erre a vonatra ez a jegy?
Utóirat: Természetesen a hellyegyet buktam,de a vonatjegy és a gyorsvonati pótjegy erre a másik vonatra érvényes?
Azért merült fel bennem a kérdés,mert a pótjegyre még rá van írva a pontos ic vonat adatai.
2018. dec. 26. 17:45
1/2 anonim válasza:
A menetjegy jó, a pótjegy nem.
Mivel minden távolságra ugyanannyiba kerül az IC és a gyorsvonati pótgjegy, ezt két éve írásban kérdeztem meg a MÁV ügyfélszolgálatától. Mégsem jó az IC pótjegy gyorsvonati pótjegy helyett, hiába pontosan ugyananyi az ára.
2/2 eddiboy válasza:
Sajnos úgy van, ahogy #1 írja, pedig semmi értelme, csak pénzlehúzás. Az IC pótjegy és a gyorsvonati pótjegy nem kompatibilisek egymással, hiába azonos az áruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!