Érvényes a BKK jegy Piliscsabára Budapestről?
2-es
Utaztam már közig határig jeggyel nem egyszer, nem kátszer mert Egyetemen majdnem minden haverom közig határon kívül volt és volt, hogy nyáron épp nem volt bárletem. De azért okoskodj még.
Hármaska... BKK jeggyel (aka vonaljegy) nem tudsz felszàllni a Volánbusz NFM által megrendelt buszjárataira, nem fogadják el. Hidd el, de ha gondolod, a bkk.hu/jegyek oldalon is láthatod, hogy a vonaljegy csak az 1-299 és 900-999 közé számozott járatokon érvényes, ilyen pedig Piliscsabára nem jàr.
Bizonyára összekevered a dolgokat, meg nyomod a piros kezet mint egy barom... A Budapest-BÉRLET, az lehetett a zsebedben, azzal felengednek, mert Üröm vasútállomásig érvényes. De onnantól kell a kiegészítő jegy ahhoz.
Megjegyzem anyagilag sem érné meg BKK jegyet lyukasztani (mivel is? Nincs is lyukasztó!), hiszen az 350 Ft, míg a Volánbusz adott szakaszra eső saját viteldíja ennél alacsonyabb, 250 Ft körüli.
Egyre jobb ez a kérdés, a kérdező nagyon képben van.
Szerintem inkább írd le, hogy honnan hová szeretnél menni és milyen bérleted/jegyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!