Érvényes a BKK jegy Piliscsabára Budapestről?
Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 23:41
11/17 A kérdező kommentje:
Nem írtam elég egyértelműen, hogy Piliscsaba-Budapest útvonal? Különben havi bérletem van, és mivel a Pázmány btk Piliscsabán van, minden nap utaznom kell...
2017. aug. 18. 00:53
12/17 anonim válasza:
Így már érthető.
A Budapest-bérleted (BKK-s) Ürömig jó.
Üröm és Pázmáneum között kell (MÁV-os) bérletet venned.
Amiből a teljes árú 14200, a diák 1420 Ft.
13/17 A kérdező kommentje:
14200?
2017. aug. 18. 01:02
14/17 anonim válasza:
Igen, jól olvastad.
Egy 20 km-es havibérlet 14200 Ft.
De ha van diákkedvezményed (90%), akkor csak 1420 Ft
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. aug. 18. 01:08
16/17 anonim válasza:
Mivel a Pázmányra megy, feltételezem hogy hallgató. Ez esetben jár a diákkedvezmény. Így havi 1420 forintból megússza a vasutat.
A Budapest bérlet Ürömig jó. BKK jeggyel meg nem utazhatsz vasúton. Szerintem így egyértelmű.
17/17 anonim válasza:
De amúgy bemész egy MÁV jegypénztárba és azt mondod: "Szeretnék kérni Budapest bérlethez egy kiegészítő diákbérletet Pázmáneum vasútállomásig." Ez esetben a pénztáros tudni fogja, hogy mit kell adnia neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!