Szerintetek a fülkés vagy a sima kocsik jobbak vonaton?
Figyelt kérdés
Sima kocsik alatt azt értem, amikben egymás után vannak az ülések, mint egy buszon.2019. ápr. 22. 17:38
2/20 A kérdező kommentje:
Az indoklás lemaradt. ^^
2019. ápr. 22. 18:02
3/20 anonim válasza:
Fülkés, valahogy részemről az sokkal nyugalmasabb,
4/20 anonim válasza:
Kis forgalom esetén én is a fülkés kocsikat szeretem, ha nem kell vagy nem sok emberrel kell osztoznom rajta. Minden más esetben inkább a termes kocsikat preferálom, mert jobb térérzetet biztosít és nem kell egy csomó emberen átmászni, ha meguntam az ücsörgést vagy mosdóra kell mennem.
5/20 anonim válasza:
A sima. Mert ha balhé van, jobban észrevehető, mint egy fülkésben.
7/20 anonim válasza:
Fülkés, mert kevesebben bámulnak meg útközben
8/20 anonim válasza:
Sima.
A fülkésekben a kerékpárszállítás sokszor nagyon körülményes (bár vannak olyanok, ahol már van kijelölt hely kerékpároknak).
Plusz a fülkésben nagyobb a balhé esélye.
9/20 A kérdező kommentje:
Titeket nem zavar az, hogy sima kocsiknál nincs magánszférátok? Pl. be kell ülnötök egy vadidegen mellé.
2019. ápr. 22. 22:27
10/20 anonim válasza:
Miért a fülkés kocsiban nem vadidegenek mellé kell, hogy üljél?
Hát akkor?
(egyébként a "sima" kocsi szakszóval ha jól tudom termes kocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!