Miért járnak egyre többen autóval más alternatíva helyett?
Vidéki városok is borzalmasan túlterheltek már, alig akad egy-egy üres parkoló.
Lassan már ha fizetős parkolóba akarok megállni sem tudok.
Miért nem használnak az emberek tömegközlekedést? Biciglit?
19: Én utaztam 20 éve is IC-vel, és annyi volt a menetidő, amit írtam, folyamatosan emelkedett, nem 2 óra 50 perc volt először.
Az átszállások meg már évek óta tartanak. Ez sem túlzás, hanem tény. Én jártam vele, úgyhogy pontosan tudom.
gyerekkoromban kb 30 éve pl Tapolcáról a Göcsej expressz 2:40 alatt volt Pesten. és nem késett!
amikor leszoktam a vonatról akkoriban rendszeresen 4-4.5 óra volt a menetidő késés miatt.
most a leggyorsabb gyorsvonat 3:00 menetrend szerint, és késeget. nyáron katasztrófa.
#21! A kedvedért megnéztem egy 2000es vasúti menetrendet, és abban a leggyorsabb Budapest-Pécs IC 2 óra 38 perc és naponta járt négyszer. Ma van 9 pár IC és azok kénytelenek megállni több helyen, hogy elkerüljék egymást és a személy illetve gyorsvonatokat, amik ezen a vonalon járnak.
Hogy is szólt az első válaszod ide?
"így több mint 20 évvel később, majdnem 1 órával lett több a menetidő, mint anno!!!! Ez azért nonszensz."
2 óra 38 perc, kontra a mostani vonatpótlós rendszer, ami 3 óra 6 perc, azért nem egészen egy óra az a 32 perc, de biztos siet az órád.
Nonszesz, hogy valaki egy napi négy pár IC-vel kiszolgált sokkal ritkább szolgáltatást össze akar hasonlítani egy napi kilenc párral kiszolgálttal, ami sokkal több helyen is áll meg. Igen nonszensz, pláne nonszensz, hogy az alap 2 óra 50 perces menetidő helyett 3 óra 6 percet ír, persze, hogy lassabb a vonatpótló busz mint a közvetlen vonat.
A teljes vágányzár pedig csak kevesebb mint egy éve tart, ennyi minden igaz az öt évedből meg a visszafejlődésből meg a sok-sok hülyeségből, amivel szórakoztattál minket.
ja és nem lepontozni kéne, hanem kisebbeket hazudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!