Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Normális elektromos bicajra...

Normális elektromos bicajra még mindig nincs alternatíva ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés
érdekelt volna egy olyan kétkerekű megoldás ami jogsi nélkül is segítségére lehet valakinek, olvastam a jogszabályt hogy 300w alatti teljesítménynél még biciklinek számít. legutóbb néhány éve néztem rá a témára,akkor mindenféle robogóhoz hasonló kinézetű elektromos kerékpár volt divatban, de utólag mindre inkább panasz van. gyenge akksik, pótolhatatlan alkatrészek. hogy lassan 2019.-ben vagyunk újra ránéztem a témára és azt látom hogy sajna változatlan. még mindig vannak hasonlók, illetve azt látom hogy pedelec bicók kezdik inkább kiszorítani ezeket. de ezeknek meg brutál horror áruk van. tényleg itt tartunk még most is, semmi olcsóbb előrelépés a témában? tehát segédmotor jogsi alatt legjobban jár az ember ha hagyományos biciklivel közlekedik?
2018. nov. 30. 19:49
 1/3 A kérdező kommentje:
na gratula magamnak, közlekedés témakörbe akartam kultúra-közösség helyet...talán átteszik
2018. nov. 30. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi vettünk még kb. 10 éve egy elektromos biciklit, az akkumulátora még 5 év után is elég volt arra, hogy elvigyen a boltba meg vissza. Most odaadtuk egyik ismerősnek, ő vett bele új akkumulátort és használja is.

Szintén ismerős mindig azzal jár boltba (kb. 2 km), el van vele.

2018. dec. 1. 11:52
 3/3 Alex Fly ***** válasza:
Vannak olcsó hulladékok és vannak normális e-bikeok. Természetesen ez utóbbiak ára is megfelel a minőségüknek. Azért már 2-300000 forintból ki lehet fogni használhatóakat is...
2018. dec. 1. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!